Dankbaarheid geven én nemen…

Waar ben jij dankbaar voor in 2022?

Het jaar loopt op z’n einde… Tijd om eens stil te staan waar je dankbaar voor bent.

Meestal denken we dan direct aan dankbaarheid naar anderen toe. Dankbaar voor dingen dat je overkomen zijn. En dat is natuurlijk een goede zaak. Toon dat ook aan anderen. Dat brengt je in verbinding en dat maakt jou ook op jouw beurt weer gelukkig (jij blij, ik blij, iedereen blij 😄)

Maar hoe zit het met dankbaarheid naar jezelf toe? Voor dingen dat je gedaan hebt, of misschien net niet gedaan hebt…

Hoe moeilijk is het om dankbaar te zijn voor jezelf?

Hoe moeilijk is het soms om dankbaarheid van anderen te ontvangen? Zeggen we niet vaak: ach dat is toch normaal? Of dat is toch mijn job?

Dit kaartje heb ik mogen ontvangen van een klant. Het feit dat ze zo een prachtig kaartje zelf gemaakt heeft voor mij, geeft mij een echt warm gevoel. En die dankbaarheid neem ik graag in ontvangst 🙏🏻🙏🏻

Dankbaarheid geven én nemen…
Scroll naar boven