Na mijn opleiding als industrieel ingenieur ging ik aan de slag in de bedrijfswereld waar ik nog steeds actief ben. Enkele jaren geleden werd de stress er me teveel, met een burn-out als gevolg. 

Deze periode voelde als een enorme rollercoaster met een enorme impact op mijn leven, zowel privé als professioneel.

Anderzijds was mijn burn-out een wake-up call om me te gaan richten op wat ik écht wil en waar ik goed in ben: mensen begeleiden en doen groeien. 

Ik vond mijn nieuwe missie in coaching: mensen motiveren om het beste in zichzelf naar boven te halen, te groeien, meer inzicht in zichzelf te verschaffen.

Het is mijn passie om samen met mensen op ontdekkingstocht te gaan en op zoek te gaan naar de antwoorden op hun vraagstukken. 


Het is mijn doel om je eerst opnieuw te laten landen zodat je nadien weer je vleugels kan uitslaan.

Als hoogsensitief persoon sta ik empathisch in het leven en voel ik situaties vaak feilloos aan. 

Ik heb een partner en 2 plusdochters. In mijn vrije tijd hou ik ervan om tot rust te komen al wandelend in de natuur, met yoga of creatief bezig te zijn.  Thuis houden mijn 2 katten me ook in het ‘hier en nu’.

Getuigenissen

Annelies stond me bij tijdens een moeilijke periode in mijn leven. Ik denk met veel warmte en dankbaarheid terug aan de sessies, die me hielpen om opnieuw in mijn kracht te komen.

Katrien

Een zeer hartelijk en luisterend oor, ook naar wat nét niet gezegd wordt, waar je gemakkelijk jezelf kan zijn, waar heel spontaan een klankbord wordt aangeboden om van daar uit een door- of nieuwe start te maken. Verrijkend/ vér rijkend/omarmend/…zoals even een dekentje rond jezelf.

Griet

Haar zorgzaamheid is enorm, haar empathie grenzeloos. Tel daarbij haar gedrevenheid om je als klant dichter bij jezelf te brengen en je hebt een coach waar je écht iets aan hebt. Bij Annelies is het een beetje thuiskomen.  

Nathalie

Ik stond versteld van hoeveel Annelies ‘openmaakte’ wat na de sessies verder inwerkte. Haar rustige nabijheid en goede timing van prikkelende vragen maakten veel los. Ik voelde me gedragen en ook uitgedaagd. 

An

Annelies brengt veel rust en structuur. Ze is heel goed in het luisteren en ‘screenen’ van wat er gezegd wordt alsook van het bepalen van de belangrijke zaken. Annelies heeft een brede kennis en is heel creatief met alles, ook de methodes die ze toepast die uit een bodemloos en onuitputbaar emmertje lijken te komen 🙂

Artemis

Positieve coach met goede uitleg. Ze gebruikt diverse oefeningen die aanzetten tot denken. Ik werd wegwijs gemaakt in mezelf en in mijn job.

M.

Mijn weken zijn niet meer van maandag tot zondag maar van woensdag tot woensdag. Elke keer als ik hier buiten stap denk ik, ok, opnieuw een nieuwe week.

S.

Annelies heeft als coach een persoonlijke aanpak. Ze gebruikt ook leuke oefeningen

D.

Scroll naar boven